Kim s-a retras din lumina reflectoarelor, dar surorile sale au grija sa ii tina locul. Cum s-au imbracat cele doua 


Cea mai mediatizata sora din familia Kardashian-Jenner, Kim, s-a retras pentru o perioada din lumina reflectoarelor, in urma atacului din Paris, insa rudele sale ii tin locul cu succes, mai ales in ceea ce priveste tinutele provocatoare pe care intreaga familie le afiseaza pe covorul rosu si nu numai.


In timp ce Kim nu s-a mai prezentat pe covorul rosu de la Angel Ball, din New York, Kourtney si Khloe au bifat aparitii care au atras toate privirile.

Ambele au imbracat rochii lungi, cu mari portiuni de material transparent, in culori contrastante. Khloe, in varsta de 32 de ani,  a purtat o rochie tip sirena, din plasa transaprenta si insertii din paiete argintii, care i-a pus complet in valoare silueta obtinuta cu mari eforturi. Sora sa, Kourtney, in varsta de 37 de ani, a ales tot o rochie sirena, insa neagra si cu umerii goi. 

Portiunile transparente nu au furat din eleganta tinutelor, iar accesorizarea a fost una suficient de simpla cat sa faca intregul outfit sa para finut, in ciuda decupajelor.

Ambele au zambit larg fotografilor, in ciuda zvonurilor care spun ca sotul lui Kim, Kanye West, se afla internat si ca si-ar fi anulat turneul.

Vezi mai multe imagini cu cele dou in galeria foto de mai jos:


 

FULLSCREEN
Surorile Kardashian ii tin locul lui Kim, in privinta tinutelor. Cum arata tinutele sexy ale celor doua
  • /

related posts