Kimberley Garner, cu lenjeria intima rosie la vedere. Ce priveliste a oferit vedeta cand vantul i-a ridicat complet rochia


Frumoasa vedeta din show-ul "Made of Chelsea" a facut senzatie in fata unei locatii exclusiviste din Londra, cand vremea total nefavorabila, i-a expus in totalitate formele corpului.


A fost vedeta show-ului de televiziune "Made in Chelsea" doar pret de un sezon, insa suficient pentru a atrage atentia asupra ei si a-si castiga statutul de vedeta, la care aspira multe tinere de varsta ei.

Daca rolul ei nu i-a impresionat pe deplin pe fanii ei, ultima ei aparitie publica a facut-o cu siguranta.

Kimberley Garner a fost surprinsa de paparazzi in urma cu cateva seri, in momentul in care a parasit expozitia "Cocktails with Monroe" din Londra.

In perfecta armonie cu tema evenimentului, tanara in varsta de 23 de ani a optat pentru o rochie rosie ca focul si un croi aproximativ identic cu cel caracteristic stilului Monroe, care s-a dovedit a fi periculos ceva mai tarziu si pe care a accesorizat-o cu un plic si o pereche de pantofi stiletto din aceeasi nuanta.

Vremea nu a fost intocmai prietenoasa cu blonda si vantul i-a ridicat rochia intr-o fractiune de secunda atat de mult, incat a fost inevitabila observarea lenjeriei intime din dantela, asortata perfect tinutei cu pricina. Desi situatia a fost destul de stanjenitoare, Kimberley nu a parut deranjata de cele intamplate, ci mai degraba amuzata.

Vezi AICI imaginile care iti vor taia respiratia.

FULLSCREEN
Kimberley Garner, cu lenjeria intima rosie la vedere. Ce priveliste a oferit vedeta cand vantul i-a ridicat complet rochia
  • /

related posts

Modifică setările cookies