Kinga Sebestyen, cea mai controversata vedeta a momentului. Iata imaginile care demonstreaza ca e una dintre cele mai sexy femei din Romania VIDEO


Kinga Sebestyen, antrenoarea care a adus kangoo jumps in Romania, este protagonista unui scandal in care mai sunt implicati Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. 


Revista Ciao l-a surprins pe sotul Nicoletei Luciu in compania Kingei Sebestyen, cu care se presupune ca ar avea o relatie de cativa ani. 

Kinga Sebestyen face de 15 ani fitness, aerobic si pilates, a introdus stepul in Romania si, in urma cu 4 ani, ne-a facut cunostinta cu deja celebrele cizme Kangoo Jumps. La 39 de ani, arata incredibil, iar acum se afla in centrul celui mai mare scandal din showbizul romanesc.

Ca sa promoveze kangoo jumps in Romania, Kinga a filmat alaturi de celelalte antrenoare practicante ale acestui sport un material video incendiar, in care imbina miscarile de aerobic cu cele de dans erotic. Imbracata intr-un costum minuscul, Kinga isi arata corpul perfect: abdomen plin de patratele, picioare tonifiate si un posterior de invidiat!

related posts

Modifică setările cookies