Kristen Stewart, aparitie rara si foarte sexy intr-o fusta mini. Cum arata picioarele de model ale vedetei


Stilul nu a fost dintotdeauna cel mai bun prieten al lui Kristen Stewart. In ultima vreme insa, actrita din "Twilight" s-a reinventat si a inceput sa poarte haine tot mai chic.


La inceputul carierei, actrita se imbraca sters, lipsit de personalitate si aproape barbatesc de fiecare data cand aparea pe covorul rosu. Pe masura ce cariera ei a inceput sa infloreasca, stilistii si-au dat seama ca trebuie sa lucreze la look-ul ei si, incetul cu incetul, schimbarile au inceput sa devina vizibile.

In ultimele luni, Kristen a inceput sa impresioneze cu aparitiile sale, machiajul fiind punctul forte cu care a iesit in evidenta. Vedeta a reusit sa-si puna in valoare ochii verzi, pe care i-a conturat cu fard maro sau albastru, criticii de moda remarcand evolutia in bine a vedetei.

In urma cu o seara insa, ea a impresionat si cu o tinuta incantatoare, sexy, care i-a pus in evidenta picioarele lungi si tonifiate. Invitata la Premiile Image Maker, organizate de revista Marie Claire, tanara a optat pentru un top negru cu insertii de paiete si o fusta mini stralucitoare, care i-au orerit aspectul unui star rock.

Kristen a pozat pe covorul rosu si mai apoi s-a retras in incinta locatiei cu staif, unde a socializat cu alte colege de breasla. Iata aparitia care i-a adus numai laude:

related posts

Modifică setările cookies