Kristen Stewart are o sosie in Romania. Cum arata tanara cu care ar putea fi confundata pe strada


Este una dintre cele mai tinere si talentate actrite de la Hollywood, iar saga "Twilight" a transformat-o intr-un adevarat superstar mondial. Daca ar avea nevoie vreodata de o sosie, Kristen Stewart ar putea sa vina oricand in Romania.


Si asta deoarece seamana izbitor cu timisoreanca Teodora Marescu.

Dupa cum o demonstreaza si imaginile de mai jos, realizate pentru doua sedinte foto, Kristen si Teodora au aceeasi forma a fetei, aceeasi frunte inalta, pana si aceeasi forma a nasului, a buzelor si aceiasi ochi deschisi la culoare. 

Ce ti-e scris, in gene sta ascuns? Afla ce boli poti mosteni de la parinti

Teodora a avut, de altfel, o poza cu Kristen ca fotografie de profil pe Facebook luna trecuta, insa majoritatea prietenelor ei au reactionat negativ, spunand ca actrita americana nici nu se compara cu ea.

Cele doua nu au in comun numai trasaturi fizice, dupa cum se pare. " E mai bine sa fii urata pentru ceea ce esti decat iubita pentru ceea ce nu esti" ("It's better to be hated for who you are than loved for someone you're not.") a trecut tanara din Timisoara ca citat preferat pe reteaua de socializare. 

Cum iti transformi copilul din fricos in curajos

Aceasta descriere ne aminteste perfect de iubita lui Robert Pattinson, cunoscuta la Hollywood pentru ca refuza sa se conformeze normelor si pentru ca mereu incearca sa fie fidela personalitatii ei.

Spune si tu: ce parere ai despre asemanarea dintre cele doua?

Credite foto Teodora Marescu:

Fotograf: Alexa Vlad

Make-up: Adriana Unguras

Accesorii: cordeluta Josephine

related posts

Modifică setările cookies