Kristen Stewart, iesire violenta pe aeroportul din Toronto. Pe cine a luat la bataie actrita


Festivalul de Film de la Toronto a reprezentat o buna ocazie de spalare a pacatelor pentru Kristen Stewart. Chiar si asa, actrita nu a putut sa nu isi dea in petec, fix inainte de plecare.


Aparitia pe covorul rosu a TIFF a fost prima iesire publica a lui Kristen Syewart de dupa marele scandal, iar actrita aproape ca a reusit sa faca fata cu brio presiunii de a fi din nou sub lumina reflectoarelor.

Imbracata intr-o rochie superba si incercand sa para increzatoare, tanara vedeta aproape ca ne-a pacalit pe toti. Din pacate, totul a fost doar o sarada si o miscare buna de imagine, intrucat imediat dupa terminarea evenimentului, Stewart a avut o iesire violenta.

O sursa din anturajul actritei sustine ca, aflata pe aeroportul din Toronto Pearson International Airport, Kristen l-a palmuit pe bodyguard-ul ei, tipand la el: “Nu mai pune mana pe mine!”. Culmea, barbatul nu voia decat sa o ajute pe Stewart sa treaca mai repede prin multime.

Noi unele credem ca reactia este exagerata, avand in vedere ca era vorba despre o persoana care vegheaza la siguranta ei. Probabil ca scandalul inca o afecteaza insa, de unde si iesirile violente pe care le manifesta in ultima vreme.

related posts

Modifică setările cookies