Kristen Stewart il insala din nou pe Robert Pattinson? Pe ce barbat a pus ochii de aceasta data


Tanara protagonista din Twilight pur si simplu nu se poate linisti. Dupa luni intregi de scandal si o iertare obtinuta cu greu, Kristen Stewart risca din nou sa cada in dizgratie din cauza unor gesturi si afirmatii nepotrivite.


Conform CDL, cea mai influenta femeie de la Hollywood este pe cale sa calce din nou stramb fata de iubitul ei, Robert Pattinson, cu toate ca acesta a reusit sa treaca peste indiscretia ei si i-a dat o noua sansa.

Revista Now scrie ca de data aceasta cel care da viata personajului Edward din Twilight este suparat pe Stewart din cauza unor comentarii pe care le-a facut despre un actor de la Bollywood.

"Mi-ar placea sa lucrez cu Hrithik Roshan. Este un artist fabulos si arata si foarte bine... Daca as avea un baietel, mi-ar placea sa se semene cu el, dar sa pastreze ochii lui Robert", a spus actrita potrivit revistei.

Citatul nu suna deloc a ceva ce ar spune Kristen Stewart, insa nu exista dovezi ca nu ar fi declarat de fapt acest lucru. Daca dorinta ei este adevarata, ar trebui totusi sa fie mai atenta la cuvintele alese, intrucat relatia cu Pattinson nu este tocmai bine inchegata in acest moment.

Hrithik Roshan, cel pe care l-ar fi mentionat Kristen, este un actor indian in varsta de 38 de ani care se situeaza pe prima pozitie in topul actorilor “completi” intocmit de IMDB.com. Merita insa el atat de multa atentie cand il are alaturi pe Robert?

related posts

Modifică setările cookies