Kristen Stewart si Robert Pattinson au petrecut Ziua Recunostintei impreuna, la Londra. Cum s-au comportat cei doi in avion – FOTO


Dupa luni intregi de certuri si scandal, se pare ca lucrurile revin, in sfarsit, pe fagasul normal pentru Kristen Stewart si Robert Pattinson, care au fost surprinsi in aeroportul JFK, imbarcandu-se intr-un avion via Londra.


Potrivit DailyMail, cei doi au petrecut Ziua Recunostintei acasa la parintii lui Robert si s-au bucurat de sarbatoare dupa o perioada dificila, obositoare si plina de presiuni.

Imbracata in jeansi, un tricou alb, pulover gri si sacou negru si purtand o perecehe de ochelari hipster chic, Kristen Stewart parea destul de obosita, si, potrivit unui fan zelos care a stat chiar langa ei in avion, a dormit majoritatea drumului.

De cealalta parte, Robert a optat pentru jeansi, un tricou alb si o geaca de culoare inchisa, de la ochii lui nelipsind ochelarii de soare. Se pare ca el a stat treaz de-a lungul zborului si a schimbat chiar cateva vorbe cu persoanele care il abordau.

Potrivit apropiatilor, familia Pattinson a reusit sa o ierte pentru greseala comisa in urma cu cateva luni si a acceptat-o la masa de Ziua Recunostintei pe Kristen, care se comporta exemplar cu Robert de la nefericita intamplare si pana acum.

related posts

Modifică setările cookies