Kristen Stewart si Robert Pattinson, impreuna de Craciun? Care e vestea care va supara o parte din fanii cuplului, dar ii va bucura pe altii


Dupa ce Kristen si Robert nu si-au petrecut impreuna Ziua Recunostintei, presa americana a inceput sa speculeze pe marginea unei posibile reuniuni de Craciun pentru fostii indragostiti.


Desi a trecut aproape un an si jumatate de la despartirea lor din cauza infidelitatii lui Kristen, se pare ca fanii celebrului cuplu inca spera la o impacare miraculoasa si, daca se poate, mai lunga decat ultima.

Se pare ca admiratorii lor vor ramane doar cu visatul anul acesta, pentru ca, potrivit CDL, Robert si Kristen nu-si vor petrece sarbatorile de iarna impreuna.

Surse din anturajul starului din "Water for Elephants" spun ca Robert isi va petrece Craciunul la Londra, impreuna cu prietenii si cu familia. Gurile rele spun insa ca Robert nu a depasit drama sentimentala cu Kristen si ca isi ineaca amarul de multe ori in pub-urile londoneze.

Zvonurile in legatura cu posibila lor reuniune de Sarbatori au aparut dupa ce Kristen a zburat zilele trecute din Los Angeles spre o destinatie pe care multi au banuit-o a fi Londra. Surse apropiate lui Robert au spus insa ca actorul nu si-a invitat fosta iubita de Craciun acasa la el si ca nu are in plan nicio impacare.

Ce parere aveti despre situatia celor doi? Credeti ca se vor mai impaca vreodata?

related posts

Modifică setările cookies