Kristen Stewart, topless intr-o reclama pentru noul parfum Balenciaga. Cum arata cadrul senzual cu actrita


Chiar daca in 2013 nu a aparut in niciun film, Kristen Stewart pregateste 4 noi premiere pentru 2014 si isi continua munca de imagine a parfumurilor casei Balenciaga.


Anul trecut, Kristen a fost numita imaginea parfumului Florabotanica creat de Balenciaga. Se pare ca sefii brandului francez au fost multumiti de vanzarile generate de starul din "Twilight", deoarece anul acesta au continuat colaborarea cu ea, de data aceasta pentru un nou parfum, Rosabotanica.

Cadrul pentru noua campanie a fost data saptamana aceasta publicitatii si o prezinta pe Kristen topless, intr-o fotografie alb-negru, in care singurele pete de culoare sunt date de cateva flori care ii coboara senzual pe umar si care se regasesc si pe parfumul tinut in mana de actrita.

Kristen are ochii machiati in stil smokey, parul prins intr-un coc la spate si buzele usor intredeschise, intr-o incercare de flirt cu camera de fotografiat.

Imaginea nu este foarte diferita de reclama de anul trecut pentru Florabotanica. Singura diferenta notabila ar fi faptul ca actrita sta cu fata spre obiectiv, spre diferenta de cadrul din vara lui 2013, cand era intoarsa cu spatele.

Ce parere ai despre cadrele cu Kristen pentru Balenciaga? Ti se par reusite sau nu?

related posts

Modifică setările cookies