Kristina Cepraga își dorește să își deschidă o școală de actorie pentru copii: "E un vis!"


Kristina Cepraga își continuă în Italia pasiunea pentru film și regie. Actrița româncă, care trăiește de 14 ani în Italia, tocmai ce a realizat și filmat în Peninsulă cel de-al doilea film al său, un alt scurtmetraj, de această dată 100% italian, care îi poartă semnătura, atât ca regizor, dar în care vedeta joacă și rolul principal, “Destinul”. 


Autor Dana Popa 

Filmul, în care Cepraga joacă rolul unei femei de origine musulmană-iraniană, pe nume Fatima, urmează să fie prezentat în festivalurile internaționale de film. Actrița este de nerecunoscut! În paralel cu regia și filmările importante pe care le are, dar și alte proiecte, Kristina Cepraga se gândește serios să își deschidă o școală de actorie pentru copii, mai întâi la Roma, în Italia, apoi, dacă totul va decurge bine, afacerea se va dezvolta și în România, la București. La această decizie a actriței a contribuit din plin și fetița sa de 3 ani, Aurora May, despre care Kristina Cepraga mărturisește că este talentată 100% și atrasă de domeniul artei, mai precis de muzică și actorie. 
“Fetița mea, Aurora May, a împlinit 3 ani. Este 100% înclinată spre artă! Dansează, cântă non stop, este fenomenală! Este extrem de predispusă spre actorie, muzică, spre artă! Din păcate e o meserie foarte complicată…Aurora May e un fel de Brigitte Bardot în miniatură! Are șuvițe platinate și lumea mă întreabă dacă o vopsesc. Are ochii negri și e mai creolă la piele. Este o combinație interesantă!  

Sunt îndrăgostită până peste cap de ea, nu am bonă, mă ocup de fetița mea non stop, îmi umple inima, nu există nimic mai presus ca sentimentul de a fi mamă. Sunt topită după Aurora May. Are 3 ani și 2 luni și recunosc că mi-aș mai fi dorit un al doilea copil, însă am tot avut proiecte și am fost ocupată. Micuța mea este la o grădiniță cu profil englez, acasă noi vorbim cu ea în italiană și română, iar tatăl ei îi vorbește numai în limba franceză. Fără doar și poate va învăța și limba română la perfecție”, spune Kristina Cepraga, exclusiv pentru Perfecte.ro. 
Pentru că spune despre fetița ei că este “raza ei de soare”, Cepraga îi dedică micuței și scurtmetrajul pe care l-a filmat în Italia, “Destinul”, film pe care îl consideră ca și copilul ei. 

“Imi doresc să îmi deschid o școală de actorie pentru copii între 3-10 ani la Roma, este un vis pe viitor. Cel puțin deocamdată! Dacă va prinde bine în Italia voi continua și în România acest proiect. O fac și pentru Aurora-May pentru că vreau să își dezvolte simțul artistic. Sper să mai conteze și valorile! Eu îmi doresc să rămân în zona de regie, dar mi-am propus să creez mai multe evenimente culturale în Italia, dedicate femeilor, mamelor, și în acest sens mi-aș dori să fac un festival de film. Sunt deschisă și colaborărilor cu România. Voi veni în țară la sfârșitul lunii august pentru că sunt onorată să fac parte dintr-un proiect de televiziune cu vizibilitate, dar despre care încă nu pot să vorbesc! Acum 6 luni am terminat de filmat pentru un film de cinema în Italia, “Nome di donna”, în regia lui Marco Tullio Giordana, a cărui premieră a avut loc la sfârșitul lunii februarie, dar și pentru o  producție Sky italia, "I delitti del Barlume", în regia lui Roan Johnson”, a mai adăugat Cepraga.

FULLSCREEN
Kristina Cepraga își dorește să își deschidă o școală de actorie pentru copii: "E un vis!"
  • /

related posts

Modifică setările cookies