Kristina Cepraga, motivul real pentru care s-a mutat în Italia: „S-au spus lucruri neadevărate”


Acum 14 ani, Kitty Cepraga, cunoscută de la Școala vedetelor, a plecat în Italia.


La ora actuală, este căsătorită cu omul de afaceri James Goodwin și are o fetiță de trei ani, Aurora-May. Într-un interviu acordat publicației Formula As, Kristina a dezvăluit motivele pentru care a plecat din România. 

Citește și: Kristina Cepraga își dorește să își deschidă o școală de actorie pentru copii: "E un vis!"

A fost o plecare asumată, cu o miză profesională mare şi cu una interioară încă şi mai mare: am plecat în Italia ca să mă lămuresc cine sunt, cu adevărat, ca om. Or, căutarea asta de sine nu ar fi putut să funcţioneze dacă nu acceptam deplin experienţa vieţii luate de la capăt, într-o ţară străină. Şi uite că stau în Italia deja de 14 ani! Iar în aceşti 14 ani, cu bune, cu rele, cu suişuri, cu coborâşuri, mi-am clădit o existenţă solidă, plină de satisfacţii, atât profesionale, cât şi personale.”, a spus Cristina pentru sursa citată mai sus.

Au fost momente, cât încă locuiam în România, în care am considerat că eram un pic nedreptăţită, în care s-au spus pe seama mea răutăţi, lucruri neadevărate… Şi-apoi, aveam 20 de ani când am devenit persoană publică. În ciuda succesului, n-aveam experienţa showbiz-ului şi riscam să ies din decor, exista pericolul ca frumoasa corabie a visurilor mele să se izbească de vreun zid. Parţial, cel puţin, alegerea mea de a pleca din România, într-o perioadă în care eram pe val, aşa se explică, dorindu-mi însă fierbinte să-mi continui cariera, într-un fel profesionist”.

Kristina Cepraga tocmai a filmat în Peninsulă cel de-al doilea film al său, “Destinul”, un alt scurtmetraj, de această dată 100% italian, în care joacă rolul principal, semnând, totodată, și regia. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Kristina Cepraga, motivul real pentru care s-a mutat în Italia: „S-au spus lucruri neadevărate”
  • /

related posts

Modifică setările cookies