Kylie Jenner, intr-o rochie in care multe mame nu si-ar lasa fetele de 18 ani. Cum arata tinuta controversata


Kylie Jenner nu este deloc timida atunci cand vine vorba despre vestimentatie. Adolescenta in varsta de 18 ani a fost in centrul atentiei la cel mai recent eveniment la care si-a facut aparitia: a purtat o rochie din piele, destul de ...kinky :)


La un eveniment de fashion care a avut loc in Los Angeles, Kylie Jenner a fost atractia serii. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere ca rochia pe care a ales-o ii acoperea doar partial corpul :)

Imbracata intr-o rochita mini din piele, decupata (sau mai bine zis "descheiata") in lateral, Kylie Jenner si-a etalat silueta sexy. Tanara a fost insotita la eveniment si de sora sa mai mare, Khloe, care insa a venit mult mai acoperita decat ea :) 

Kylie Jenner, care are impresionatul numar de 50 de milioane de admiratori pe Instagram, a marturisit ca nu se astepta sa ajunga atat de faimoasa. "Chiar nu am crezut. Credeam ca sunt pe val in urma cu un an, doi, insa lucrurile au evoluat si mai tare. Nu ma gandeam ca lucrurile o sa ia o asemenea amploare. Eu chiar nu ma consider chiar atat de celebra", a spus Kylie.

Kylie Jenner se pregateste de lansarea noului ei kit de buze, avand in vedere ca primul a avut un succes uluitor si s-a vandut in timp record.

"In 2016 simt ca este anul naturaletii. Vreau sa-mi dau jos unghiile, fara extensii, fara make-up. Sunt prea dificil de intretinut. Este dificil sa fii fata", a spus Kylie.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

@frenchmontana @joycebonelli

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

FULLSCREEN
Kylie Jenner, intr-o rochie in care multe mame nu si-ar lasa fetele de 18 ani. Cum arata tinuta controversata
  • /

related posts