Kylie Jenner si-a gasit o rivala pe masura. Buzele ei mari au fost eclipsate de bustul generos al lui Charlotte McKinney


De obicei, Kylie Jenner este in centrul atentiei la evenimentele la care isi face aparitia. De data aceasta vedeta in varsta de 18 ani a fost eclipsata de iubita lui Scott Eastwood, Charlotte McKinney - una dintre cele mai sexy blonde de la Hollywood.


Kylie Jenner a fost mult prea cuminte pentru stilul cu care ne-a obisnuit pana acum, motiv pentru care a fost pe locul 2 in topul celor mai sexy vedeta evenimentul GQ Men of The Year Awards. Tanara a purtat o rochie neagra midi, mulata, si cu portiuni transparente in zona abdomenului si la spate. Ca de obicei, incaltarile lui Kylie Jenner au fost admirate indelung de catre fashioniste :)

Rochia Balmain in valoare de 2000 de euro i-a pus perfect in valoare silueta tip clepsidra, specifica surorilor Kardashian/Jenner.

Totusi, cea care a atras cele mai multe priviri la eveniment nu a fost Kylie, ci Charlotte McKinney. Voluptoasa blonda si-a etalat formele voluptoase intr-o rochie aflata la limita decentei.

In top 3 cele mai sexy vedete s-a clasat si actrita din Modern Family, Sarah Hyland.

Mia multe imagini in galeria foto de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies