Kylie Minogue, fără machiaj la 50 de ani. Cum arată, cu adevărat, vedeta


Kylie Minogue a publicat pe Instagram o fotografie în care apare fără machiaj. 


Cântăreața de origine australiană s-a aflat în Cuba zilele trecute pentru filmarea unui nou videoclip și nu a ratat ocazia să publice o o fotografie "all natural". 

"Fără lumini, fără echipa... fără machiaj", a scris Kylie sub imagine.

 

Behind the scenes of the #Golden video, on a roof terrace in Cuba. We had no lights, no crew... no makeup!! It took some convincing from my Director, Sophie Muller but we did it! Our Director of Photography John Perez filmed the video using his personal camera. Job. Done! ⭐️

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on


Vedeta a declarat pentru Daily Mail că regizorul a reușit să o convingă cu greu să îl lase să îi facă fotografia, dar că, în final, i-a plăcut atât de mult rezultatul, încât a decis să o arate tuturor fanilor ei. 

Kylie filmează în Cuba videoclipul pentru piesă "Golden", care va fi unul destul de neconvențional, filmat în totalitate cu telefonul mobil.

Recent, ea a mai declarat pentru The Sun, întrebată fiind cum e viață la 50 de ani: "Viață la 50 e mult mai bună! Mă simt minunat!" 

În ceea ce privește viața personală, după nenumărate relații eșuate, Kylie Minogue pare să-și fi găsit fericirea din nou. Ea s-a cuplat chiar la începutul lunii cu Paul Solomons, creative director pentru ediția americană a revistei pentru bărbați GQ.

Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, dar se pare că relația avansează cu pași repezi, dovadă fiind și faptul că Minogue a ales să publice o fotografie cu ei doi pe Instagram.

Fotografia a fost făcută la ziua artistei, care a împlinit de curând 50 de ani. 

Minogue și-a început ascensiunea publică cu un rol în serialul australian ,,Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, ,,Locomotion” - care a ocupat primul loc în topul australian timp de șapte săptămâni - și „I Should Be So Lucky”, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hituri precum ,,Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, ",,Spinning Around”, ,,Kids”, în duet cu Robbie Williams, ,,On a Night Like This”, ,,Can't Get You Out of My Head”, ,,În Your Eyes”, ,,Love At First Sight”, ,,Come Into My World”, ,,Slow” și ,,I Believe în You” i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreagă lume și numeroase premii. Artista a concertat la București, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.

FULLSCREEN
Kylie Minogue a facut ceva ce putine femei au curajul sa faca. Cum arata fara machiaj la 50 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies