Kylie Minogue, dezvăluiri despre noul ei iubit: ”Nici nu se compară cu ceilalți”


Kylie Minogue este renumită pentru ghinionul în dragoste.


Recent, Kylie Minogue (50 de ani ) a vorbit despre noua ei iubire, redactorul-șef al publicației GQ Paul Solomons (43 de ani), mărturisind că ”nici nu se compară” cu relațiile sale din trecut.

Cântăreața a declarat că este extrem de fericită să-l aibă în viața sa pe șeful de la GQ, în cadrul unui interviu acordat publicației The Sun.

”Nici nu se compară. Este minunat. El nu vine cu mine în turnee, oricât de mult mi-ar plăcea mie, pentru că are o slujbă și tot felul de obligații. Sunt atât de recunoscătoare că-l am în viața mea”.

Kylie și-a făcut publică relația cu noul ei iubit de curând, după 18 luni de la despărțirea amară de fostul său logodnic, Joshua Sasse.

Artista și Sasse, care este actor, au fost împreună pentru doi ani, din 2015 până anul trecut, și chiar se logodiseră înainte de a pune punct definitiv relației romantice. 

Anul trecut, în februarie, publicațiie britanie insinuau că motivul pentru care Kylie s-ar fi despărțit de Joshua ar fi fost suspiciunea că el o înșală. Aceasta l-a dat afară din casa lor din Londra, după ce el ”s-ar fi apropiat prea mult” de actrița de origine spaniolă Marta Milans. 

Kylie Minogue a mai fost implicată în relații romantice cu modelul spaniol Andrés Velencoso, actorul englez Mathew Horne, DJ-ul scoțian Calvin Harris sau actorul francez Olivier Martinez. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Kylie Minogue, dezvăluiri despre noul ei iubit: ”Nici nu se compară cu ceilalți”
  • /

related posts

Modifică setările cookies