L-a inlocuit pe Mario Casas cu el! Cum arata noul iubit al Mariei Valverde, Babi din "Tres metros sobre el cielo"


Maria Valverde, protagonista filmului "Tres metros sobre el cielo", are un nou iubit. Paparazzii i-au surprins pe cei doi impreuna recent.


Iubirea dintre Babi (Maria Valverde) si H (Mario Casas) a trezit emotie in randul doamnelor si domnisoarelor care au vazut filmul "3 metros sobre el cielo". Ele stiu ca cei doi au format un cuplu si in viata reala si au suferit cand au citit despre despartirea lor.

La scurt timp de la ruptura, actorul a inceput sa filmeze pentru un nou proiect, "Palmeras en la nieve", si a simtit parca un deja-vu: a inceput sa se indragosteasca de partenera lui de pe platouri, Berta Vázquez. Maria nu a avut o relatie oficiala in cei doi ani de la despartire.

Recent insa, presa a surprins-o alaturi de iubitul ei, Gustavo Dudamel, un cunoscut dirijor de orchestra, pe aeroportul din Malaga. Barbatul are 35 de ani si este originar din Venezuela, insa acum locuieste in State, unde s-a mutat si actrita din "Tres metros sobre el cielo". Dupa o perioada in care a locuit in Londra, ea s-a stabilit in Los Angeles.

Asemenea Mariei, si Gustavo a fost intr-o relatie cu balerina Eloisa Maturen, impreuna cu care are si un baietel de 8 ani.

Foto: Revista HOLA

related posts

Modifică setările cookies