L-a tinut ascuns pana acum si putini stiau cat e de chipes. Cum arata Mircea, fratele Alinei Eremia


De 3 ani incoace, Alina Eremia este o prezenta constanta pe micile ecrane. Discreta in privinta vietii ei personale si mereu exata pe munca, vedeta La La Band inca mai are secrete nedescoperite de fanii care au umplut atatea sali de concerte.


Putini sunt, probabil, aceia care stiu ca Alina nu este singurul copil al familiei Eremia. Ea este primul nascut si mai are un frate mai mic, Mircea, ai caror ochi albastri pun pe jar inimile fetelor.

La fel de talentat ca Alina, Mircea si-a incercat si el norocul in lumea showbizului. A debutat la Tip Top Minitop pe cand era doar un copil si mai apoi a aparut in zeci de emisiuni pentru copii, cea mai cunoscuta fiind "Numai cu acrodul minorilor", unde a fost coleg nu doar cu sora lui, ci si cu alte vedete La La Band: Liviu, Gloria, Bubu, Ana si Gabi.

Mircea a reprezentat chiar Romania la Eurovision, la fel ca Alina. In timp ce sora lui a facut-o ca artista solo, fratele mai mic a facut parte din trupa 4 Kids, alaturi de Sabrina Stroe, Gabriela Bugle si Bogdan Bidasca, obtinand locul 10 la editia din anul 2007. 

Pe masura ce a trecut timpul insa, Mircea nu a mai aparut atat de des la televizor, iar acum isi canalizeaza atentia asupra scolii, fiind elev la liceu.

FULLSCREEN
L-a tinut ascuns pana acum si putini stiau cat e de chipes. Cum arata Mircea, fratele Alinei Eremia
  • /

related posts