L-a urmarit o lume intreaga, in Terminator 2, dar apoi a disparut din viata publica. Cum arata acum pustiul din film


A cunoscut succesul cu rolul lui John Connor, din "Terminator 2: Judgement Day", dar cariera sa o mers pe o panta descendenta. Acum putine persoane tin minte ca el este pustiul minune din filmul anilor '90.


Lansat in 1991, Terminator 2 avea sa fie productia care a atras atentia asupra pustiului-erou. Edward Furlong juca alaturi de Arnold Schwarzenegger si Linda Hamilton, in productia lui Jmes Cameron, parand sa fie urmatorul copil-minune al Hollywood-ului. Lucrurile nu au stat deloc asa, iar 26 de ani mai tarziu, Edward este amintit adesea in scandaluri si subiecte controversate.

La fel ca in cazul multor tineri care au cunoscut celebritatea la varste fragede, Edward a cazut in patima drugurilor si a alcoolului, iar asta l-a dus la ruina. Mai tarziu, actorul si-a agresat una dintre iubite, care a cerut ordin de restrictie impotriva sa. Actorul a incalcat ordinul si, ca urmare, a fost inchis. 

In 2014 s-a internat intr-un centru de reabilitare si a rupt legatura cu presa completand, ratandu-si astfel orice sansa la cariera promitatoare din adolescenta. 

Actorul a mai fost vazut, in 2016, pe strazile din Los Angeles, insa nimeni nu l-ar mai fi putut asocia cu John Connor.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies