"L-am iubit mult, el m-a iubit mult, dar...". Ce dezvaluire a facut Bianca Dragusanu despre Adrian Cristea in ultima ei declaratie despre fotbalist


Scandalul despartirii lor a tinut prima pagina a tabloidelor saptamani la randul. Bianca Dragusanu a obosit insa sa mai vorbeasca despre acest subiect si a decis sa faca o ultima dezvaluire, declarand incheiat pentru viata ei capitolul "Adrian Cristea".


In incercarea de a evita speculatiile mediatice, Bianca Dragusanu a decis sa scrie o declaratie pe pagina ei personala de Facebook si sa incheie o data pentru totdeauna subiectul despartirii ei de fotbalistul Adrian Cristea.

"Pentru a evita orice posibila speculatie mediatica sau de alta natura, lamuresc urmatoarele: sunt singura, nu m-am impacat cu Adrian. Nu ma voi impaca. Am incercat sa lamuresc la TV unele lucruri, din respect pentru cei 3 ani de relatie, din respect pentru presa si public", a inceput vedeta.

Top 5 cele mai periculoase mituri despre bani care iti pot afecta relatia dintre parinti

"Imposibilitatea de a ierta nu are legatura cu vanitatea, ci cu nevoia de incredere. In ultimii ani, viata mea s-a schimbat mult. Am inteles ca daca sentimentele nu se subordoneaza unor ratiuni ca respectul si increderea, impiedica evolutia noastra", a mai scris Bianca.

"L-am iubit mult, el m-a iubit mult... dar amandoi avem lectii de invatat. Am inteles ca nu pot accepta un compromis de dragul nostalgiei sau al regretelor pentru ca PREZENTUL NOSTRU VA CLADI VIITORUL NOSTRU. Cu acest mesaj am incheiat acest capitol al vietii mele... Va multumesc cu sinceritate pentru intelegere", a scris, in final, Dragusanu pe contul ei personal de Facebook.

Ce parere ai despre declaratia ei? Chiar crezi ca nu mai exista nicio sansa de impacare intre frumoasa vedeta si fostul ei iubit?

related posts