La 41 de ani, Claudia Schiffer demonstreaza ca poate oricand sa defileze alaturi de tinere de 18


La aniversarea de 30 de ani a brandului Guess, Claudia Schiffer a fost invitata de onoare. Supermodelul care facea furori in anii '90 a reeditat de curand pentru Guess un pictorial din urma cu 23 de ani. Pentru Claudia, timpul parca a stat in loc...


Imbracata intr-o pereche de skinny jeans verzi, care ii faceau picioarele sa para interminabile, cu o pereche de pantofi Louboutin animal print si cu o bluza neagra simpla, Claudia Schiffer a demonstrat ca poate fi sexy si cu un look nesofisticat. Supermodelul si-a accentuat talia de viespe cu o curea neagra lata.

Invidioasa pe succesul copilului? Motivul scandalos pentru care un model celebru ii interzice fiicei sale sa pozeze in reviste de moda

De curand, Claudia Schiffer a aparut intr-un pictorial inedit pentru Guess, care marcheaza aniversarea de 30 de ani a brandului. Claudia reediteaza un pictorial realizat in 1989.

Faimosul supermodel a pozat in campania Guess tot pentru fotograful Ellen von Unwerth, la fel cum a facut si intre 1989 si 1991. “[Schiffer] a fost un punct de cotitura pentru Guess, cum a fost si pentru cariera lui Ellen, iar Guess a fost un punct de cotitura pentru Claudia”, a declarat directorul general Guess, Paul Marciano.

Adio, Kate Moss! Uite fotografiile cu fetita de 11 ani care va ocupa titlul de 'Cel mai mare topmodel al lumii'

In 1989, cand Schiffer abia fusese descoperita, Guess, care pe atunci aveau 8 ani, au ales-o ca imagine a campaniei lor. Fotografia realizata de Ellen von Unwert, in care Claudia are parul prins sus si nu poarta nimic decat o bustiera din dantela neagra, a atras atentia lumii modei asupra modelului care avea doar 19 ani la vremea respectiva.

In prezent Claudia are 41 de ani, dar imaginile noii campanii par sa sugereze ca nu ar fi imbatranit nici macar cu un an. Daca nu ar fi textul “30 sexy years” peste imagini, probabil nu ne-am da seama care sunt fotografiile vintage si care sunt cele actuale.

Care o fi secretul ei? :)

FULLSCREEN

related posts