La 73 de ani, a divortat de sotie si are o noua iubita de 26 de ani. Cum arata cuplul care atrage mereu atentia


Geoffrey Edelsten este celebru pentru relatiile pe care le are cu blonde mai tinere decat el. Dupa ce a divortat de modelele Brynne Gordon si Gabi Grecko, milionarul a facut o noua cucerire.


Noua iubita a lui Geoffrey are 26 de ani, este blonda, a pozat pentru Playboy si spune ca il iubeste pe barbat pentru inteligenta lui: "Avem o multime de lucruri in comun si o chimie nebuna", a spus Edelsten despre tanara pe care a cucerit-o.

Cu 47 de ani mai mica, Ashley Kirk spune ca e atrasa de intelectul si educatia afaceristului, care in trecut s-a iubit tot cu topmodele scoase parca din revistele dedicate domnilor.

In trecut, Geoffrey s-a iubit cu Gabi Grecko, pe care a luat-o de sotie dupa o relatie tumultuoasa, ce s-a lasat cu nenumarate despartiri si impacari. Tanara statea in SUA, in timp ce barbatul locuia in Australia, ceea ce le ridica adevarate probleme.

Cand erau departe unul de celalalt, tanara spunea ca cel mai mult ii lipsesc... noptile fierbinti petrecute cu iubitul mai in varsta. "Vom sta despartiti o gramada de timp, deci vom petrece timp fara sex. Ne descurcam intr-un fel. Ne trimitem poze dezbracati, iar eu ma imbrac adesea in tinute stil bandage, care ii plac foarte mult", a specificat Gabi la un moment dat.

Iubirea cu nabadai dintre ei s-a stins la scurt timp de la casatorie insa, Geoff inaintand actele de divort si cucerind-o deja pe Ashley, pe care a cunoscut-o in timpul unei calatorii in State.

related posts

Modifică setările cookies