La Bodrum, Radu Valcan si echipa de filmare au fost confundati cu arabi adevarati


Plecat in Turcia alaturi de colegii sai pentru a filma primele secvente din cel mai recent proiect MediaPro Pictures ce va fi difuzat, din aceasta toamna, ACASA, Radu Valcan a luat parte la cateva scene impresionante.
 


Intr-o pauza de filmare protagonistul serialului care va spune povestea de dragoste imposibila dintre un arab si o romanca a privit cu surprindere cum colegii sai de platou era confundati de localnici cu arabi adevarati. ”Asa ceva te izbeste. In povestea noastra exista un emir care are 4 neveste. Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie: emirul coboara foarte impozant din masina, imbracat in alb si urmat de 4 femei si ele cu costumele specifice, de data aceasta de culoare neagra.
Asta se intampla ieri pe strazile foarte inguste si populate din partea veche a orasului Bodrum. Trecatorii s-au oprit, negutatorii si localnicii i-au facut loc sa treaca emirului si l-au salutat foarte respectuosi…cu mana dusa la inima si multa stima in privire! In momentul in care unul dintre ei chiar a dorit sa ii sarute mana, m-a izbit!
Atunci am realizat cat de aproape de adevar suntem! Cu greu li s-a explicat ca “emirul” este actor, ca suntem acolo pentru o secventa foarte importanta din serialul nostru, iar cand au aparut camerele de filmat si aparatele de fotografiat i-am convins ca noi de fapt incercam sa redam… fictiune”, marturiseste Radu pe blogul sau.

related posts

Modifică setările cookies