La bustul gol alaturi de iubita lui. Cum au fost fotografiati Justin Bieber si Hailey Baldwin inainte de Super Bowl


Dupa ce la inceputul acestui an Justin Bieber a marturisit ca si-ar dori sa se lase de fumat, la sfarsitul saptamanii trecute cantaretul a fost fotografiat in timp ce tragea dintr-o tigara.


Aflat in San Francisco, unde s-a desfasurat Super Bowl, tanarul de 21 de ani a fost surprins alaturi de cativa prieteni, printre care se afla si Hailey Baldwin, intr-un parc, in timp ce fuma.

La un moment dat, Justin Bieber s-a dezbracat si a ramas la bustul gol, sub privirile savuroase ale iubitei lui. Este pentru prima data cand cei doi au fost vazuti impreuna dupa aproape o luna de cand si-au facut public relatia, de Anul Nou.

Justin si Hailey si-au petrecut sfarsitul de an in insorita insula St. Barts, preferata vedetelor de la Hollywood cand vine vorba de escapade si vacante. Apoi, s-au retras in sanul familiilor lor si au "documentat" aceasta perioada de respiro cu ajutorul conturilor de Instagram.

In varsta de 19 ani, Hailey Baldwin, fiica actorului Steven Baldwin, capata din ce in ce mai multa popularitate. Faptul ca tatal ei a fost un actor cunoscut i-a facut intrarea in showbiz, iar acum fizicul impresionant o ajuta din ce in ce mai mult in cariera.

related posts

Modifică setările cookies