La fel de sexy si cu haine, si fara ele! Cu totii ii stim aparitiile la plaja,dar pe covorul rosu e la fel de incendiara


Desi nu este o vedeta de renume mondial, de curand Daphne Joy a ajuns pe paginile publicatiilor din intreaga lume. Costumele de baie pe care le-a purtat in vacanta pe care a petrecut-o alaturi de iubitul sau, Jason Derulo, i-au sporit popularitatea peste noapte.


Insa sex appealul lui Daphne Joy este la fel de mare si pe plaja, si pe covorul rosu. Putine femei ar indrazni sa poarte rochiile in care ea se afiseaza la evenimentele mondene.

Fosta iubita a lui 50 Cent este o adevarata atractie pentru paparazzi atunci cand isi face aparitia in public. Rochiile ei sunt fie ultra mulate, fie decoltate, decupate, cu spatele dezgolit, cu slit adanc sau foarte scurte :)

Pentru cei care nu stiu exact cine este Daphne Joy si de ce reprezinta o atractie pentru paparazzi, tanara a devenit cunoscuta in momentul in care a inceput o relatie cu 50 Cent. Rapperul a promovat-o pe Instagramul sau si i-a facut chiar si un copil :)

Cei doi au impreuna un baietel, insa intre timp s-au despartit. Nu a durat prea mult pana cand Daphne si-a facut un nou iubit celebru - este vorba despre cantaretul Jason Derulo. Felul in care arata Daphne nu poate fi gnorat. Originile sale filipineze si portoricane o fac sa arate intr-un mod deosebit. La cea mai recenta aparite, vedeta a purtat un outfit in doua piese, ultra mulat.

FULLSCREEN
La fel de sexy si cu haine, si fara ele!Cu totii ii stim aparitiile la plaja, dar pe covorul rosu e la fel de incendiara
  • /

related posts