La nunta lui Kate Moss era o copila inocenta. Cum s-a transformat Lottie Moss, sora lui Kate, intr-o adolescenta sexy


Kate Moss este o adevarata legenda in lumea modellingului: a revolutionat industria frumusetii. A fost primul model androgin, reprezentant al curentului "heroin chic", caracterizat prin piele palida, cercuri negre sub ochi si structura osoasa a corpului. 


Ba mai mult, Kate Moss a devenit anti-supermodelul anilor '90, fiind in contrast cu supermodelele voluptoase ale momentului - Cindy Crawford, Elle Macpherson, Claudia Schiffer si Naomi Campbell. Acum are o urmasa pe masura - sora sa, Lottie Moss, in varsta de 18 ani, si-a facut de curand debutul in lumea buna a modellingului.

Desi lucreaza ca model din 2011, de abia in acest an a reusit sa ajunga pe cel mai important catwalk din lumea model - cel de la Paris Fashion Week. Lottie Moss a defilat pentru Sonia Rykiel, alaturi de Gigi Hadid si Georgia May Jagger.

Lottie Moss, fiica tatalui lui Kate si a celei sotii a lui, a pus anul trecut mana pe doua contracte generoase - cu Calvin Klein si Red Valentino.

"Lottie reprezinta esenta unei fete Calvin Klein, cu o inocenta intiganta si o frumusete remarcabila", a declarat Michael Avedon, fotograful care a realizat sedinta foto pentru Calvin Klein.

Tanara a fost cooptata la 13 ani de agentia Storm Models, aceeasi agentie care a facut-o cunoscuta si pe Kate Moss in 1988.

Lottie a fost pentru prima oara remarcata la nunta lui Kate Moss cu Jamie Hince, in 2011.

Ca si surorii sale mai mari, se pare ca si lui Lottie ii place distractia.

FULLSCREEN
La nunta lui Kate Moss era o copila inocenta. Cum s-a transformat Lottie Moss, sora lui Kate, intr-o adolescenta sexy
  • /

related posts