La scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, Cristi Borcea a plecat în vacanță. Unde s-a dus și cum s-a fotografiat


A fost eliberat de mai puțin de o luna și deja Cristi Borcea pare că își trăiește viața din plin și încearcă să recupereze timpul petrecut în spatele gratiilor. El și Valentina Pelinel au părăsit deja România pentru a petrece o vacanță de lux în Italia.


Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat deja în prima vacanță de când omul de afaceri a fost eliberat din închisoare. Cei doi au plecat în Italia, în Insula Capri, împreună cu un alt cuplu: Nicușor Stan și iubita sa.


 

????????✨ #friends #capri #italy???????? #greatday #relax #vacay

A post shared by Nicușor Stan (@nicusorstan.amb) on


 

❤????????

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on


Primele fotografii din vacanță celor doi au fost publicate deja pe contul de Instagram al lui Nicușor. Cele două cupluri s-au bucurat de o zi petrecută în largul marii și s-au pozat îmbrățișați pe o barcă, Și stilurile lor vestimentare sunt asemănătoare. În timp ce afaceriștii au ales cămăși albastre cu pantaloi scurți, partenerele lor au optat pentru rochii albe.


 

????????Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput ????????????

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on


Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat pe 2 iulie din Penitenciarul Jilava după ce a făcut 4 ani şi 4 luni de închisoare. În tot acest timp, el a reușit să lege o relație cu Valentina Pelinel, care a născut un băiețel. Milan are acum 2 ani. 

related posts

Modifică setările cookies