La un pas sa ramana goala pe covorul rosu. Rochia cu care a intors toate privirile la un eveniment monden


A fost votata drept cel mai sexy model de costume de baie din lume de catre revista Playboy, asa ca nu e de mirare ca atrage toate privirile chiar si atunci cand apare pe covorul rosu.


Corp perfect, chip angelic si sex-appeal - Joanna Krupa are toate ingredientele necesare sa innebuneasca barbatii din jurul ei. A fost votata drept cel mai sexy model de costume de baie din lume de catre revista Playboy, iar la cel mai recent eveniment monden a reusit sa intoarca toate capetele.

Blonda in varsta de 36 de ani este recunoscuta pentru pictorialele scandaloase pe care le-a realizat pentru PETA, asa ca, pentru a-si mentine imaginea, a pasit pe covorul rosu al unei gale organizate de roganizatie intr-o rochie in care a parut dezbracata.

Cu sanii descoperiti si lenjeria intima vizibila, Joanna a pozat ca o adevarata profesionista si nu a tinut cont de faptul ca toata lumea a vorbit despre aparitia ei de senzatie.

Kruppa socheaza constant presa din Statele Unite nu doar prin aparitiile ei dezinhibate, ci si prin declaratiile fara perdea pe care le face. Starul din "The Real Desperate Housewives of Miami", care este maritata cu milionarul american Romain Zago, nu s-a sfiit sa spuna ca nu este satisfacuta in dormitor de jumatatea ei.

"Sunt o fiinta extrem de sexuala si nu am parte de atat de mult sex pe cat mi-as dori", a povestit Joanna. Fostul fotomodel a marturisit ca este in stare de multe lucruri pentru a-si condimenta viata sexuala, dar ca exista un lucru cu care in mod cert nu este de acord: "N-o sa accept niciodata o a treia persoana in dormitor. I-ar placea daca as veni cu ideea asta! I-ar placea ideea unei alte femei!".

FULLSCREEN
La un pas sa ramana goala pe covorul rosu. Rochia cu care a intors toate privirile la un eveniment monden
  • /

related posts

Modifică setările cookies