Lady Gaga a renuntat la pantalonii extrem de scurti si s-a intors la aparitiile excentrice. Ce tinuta a avut la MTV EMA


A schimbat pantalonii  foarte scurti cu o costumatie exact in stilul sau: cat se poate de excentrica. Daca tinuta in sine nu a mai surprins pe nimeni, fanii sai fiind obisnuiti deja cu tot felul de tinute extravagante, costumatia a avut un element care sa iasa in evidenta chiar mai mult.


In plina promovare a albumului "Joanne", Lady Gaga apare imbracata aproape doar in pantaloni scurti, insa cand fanii cred ca s-au obisnuit cu aparitia, cantareata alege o pereche si mai scurta. Pentru apartia sa din Japonia, alegerea fost alta, insa.

Imbracata in bluza cu falduri din tulle, Gaga a adaugat si o fusta lunga, in acelasi stil, insa cu partea de sus complet transparenta.  In varsta de 30 de ani, excentrica vedeta a purtat o palarie alba, cu boruri mari si cu pene lungi, dar si o pereche de boncanci negri. 

 
Cel mai important aspect al tinutei a fost corsetul. Si nu, nu unul purtat efectiv, in mod normal, ci agatat de partea din spate a rochiei. Incantata de faptul ca albumul sau se afla pe primele locuri in top, in Japonia, cantareata si-a exprimat bucuria pe pagina sa de socializare. In acelasi timp, vedeta si-a promovat si parerile politice, dar a avut grija si sa isi indemne fanele sa "renunte la corset".

Vezi imagini in GALERIA FOTO

 

Corsets off. LET DO THIS. #Election2016 Spread the word to #GoVote

A photo posted by #VoteHillary (@ladygaga) on

 


FULLSCREEN
Lady Gaga a renuntat la pantalonii extrem de scurti si s-a intors la aparitiile excentrice. Ce tinuta a avut la MTV EMA
  • /


related posts