Lady Gaga, aparitie extrem de sexy. Cum arata perechea de pantaloni scurti in care nu credeai ca o vei vedea vreodata


Lady Gaga este deja cunoscuta pentru stilul sau excentric, dar si pentru faptul ca atunci cand renunta la rochiile facute din carne sau la platformele de inaltimea unei scar, poate fi foarte eleganta si aproape de nerecunoscut. Iar pentru ca cele doua stiluri complet opuse au fost deja bifate, cantareata a trecut la pasul urmator.


Desi nu este pentru prima data cand poarta o pereche de pantaloni scurti, Lady Gaga a bifat o aparitie de la care efectiv nu iti poti lua ochii, dar care te face sa te simti rusinat ca o privesti.

Imbracata intr-un top gri, pana sub sani, care lasa sutienul la vedere, incaltata cu bocanci si accesorizata cu ochelari de soare rotunzi si palarie de cowboy, Lady Gaga a avut o aparitie asemanatoare cu cele din ultimul timp, insa diferenta majora a fost facuta de pantalonii alesi.

Argintii, cu talie inalta si scurti ca o pereche de...boxeri. Atat de scurti incat se poate spune ca i-au facut probleme in momentul in care a mers. :)Desi nu e detinatoarea masuratorilor perfecte, Lady Gaga, in varsta de 30 de ani, a demonstrat ca a mai slabit totusi, iar fanii stiu ca face constant sport, pentru a se asigura ca e sanatoasa si arata bine. Asta i-a si dat curaj, probabil, sa apara imbracata asa.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Lady Gaga, aparitie extrem de sexy. Cum arata perechea de pantaloni scurti in care nu credeai ca o vei vedea vreodata
  • /


related posts