Lady Gaga, o adevarata doamna, din cap pana in picioare. Tinuta care i-a adus numai laude: FOTO


Lady Gaga a participat la cea mai recenta gala a premiilor Emmy si a impresionat prin eleganta si bun gust. Daca de obicei este adepta unor tinute extravagante, de data aceasta ea a uimit prin simplitate.


Lady Gaga a pasit pe covorul rosu al Premiilor Emmy 2015 intr-o rochie lunga, neagra, cu o bretea lata si asimetrica pe umar. Croita arhitectural in zona soldului stang, creatia Brandon Maxwell a fost inspirata de superba Grace Kelly, pe care cantareata a vrut sa o elogieze la evenimentul cu staif.

"Iat-o pe prietena, muza si Grace Kelly a mea, Lady Gaga. M-a onorat sa poarte o creatie Brandon Maxwell din colectia primvara-vara 2016 si a accesorizat-o cu bijuterii Lorraine Schwartz. Arati superb, femeie talentata si desteapta", a scris designerul pe Instagram, cand le-a aratat fanilor lui si ai vedetei cu ce se va imbraca Gaga la Premiile Emmy.

Aceasta nu a fost insa singura tinuta pe care a ales-o excentrica artista. La petrecerea dinaintea galei, ea a atras toate bliturile intr-o rochie in stilul caracteristic. Alba, fara umeri, dar cu maneci bufante de dimensiuni mari, tinuta nu a putut fi ignorata de fotografi, care au surprins-o din toate unghiurile:

related posts

Modifică setările cookies