Lady Gaga! Opriti-o pana nu e prea tarziu! 


Ca multe alte celebritati, Lady Gaga si-a anuntat zilele trecute moartea pe platforma digitala de socializare Facebook ca urmare a unui nou proiect de caritate ce vine in sprijinul bolnavilor de HIV/SIDA. Insa, de-aici pana la haosul fashionistic prin care Stefanni Germanotta pare sa treaca e cale lungaaaaa! Cineva sa o opreasca sau sa o trezeasca la realitate! Look-ul pe care l-a afisat la Milano in timpul vizitei la magazinul Chanel este mai mult decat bizar!


Ne-a demonstrat ca poate purta carne cruda, starnind atentia intregii lumi si controversa in stilu-I characteristic, a aparut intr-un shooting foto printre cadavre, si-a anuntat moartea pe Facebook. Si parca se incapataneaza sa promoveze mereu aceasta imagine de … nedescris! 

Cu fata pictata in alb, buze negre, un voal negru din cap pana-n picioare, aratand la propriu ca si cum ar fi fost scoasa din cosciug, Gaga a inceput sa ia la mana mai toate gentile si hainele din magazinul Chanel din Milano! Nu stim prin ce faza de depresie trece si nici daca s-a descoperit vreun leac pentru ce are ea, dar Gaga ar trebui oprita acum…pana nu se transforma intr-un cadavru viu!

Perfectelor, noi o iertam totusi si de data asta, avand in vedere felul in care a revolutionat imaginea artistilor de pretutindeni si apreciem totusi faptul ca a ales Chanel! Voi, ce parere aveti? 

related posts

Modifică setările cookies