Latifa, din "Clona", superba la 42 de ani. Cum arata blonda si tunsa scurt


Leticia Sabatella este una dintre cele mai apreciate actrite de origine braziliana si a devenit cunoscuta in toata lumea cu rolul Latifei Rachid din telenovela "Clona".


Pana la interpretarea Latiffei, Leticia a jucat in alte 13 seriale de televiziune si 5 filme, printre care "Porto dos Milagres", "a Muralha", "Torre de Babel", "Agosto", "Decisao", "Bela Donna" sau "A Turma do Perere".

Pentru rolul din "Clona", Leticia a castigat doua premii pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar. Daca in cariera s-a bucurat de un succes fulminant, in plan personal, actrita a trecut prin mai multe greutati, incepand cu nasterea prematura a fetitei sale, Clara.

Leticia a fost casatorita cu celebrul actor brazilian Angelo Antonio, alaturi de care a stat 12 ani, din 1991, pana in 2003, cand cei doi au divortat. Despartirea a fost una foarte dureroasa pentru Leticia, care s-a prabusit psihic si emotional, motiv pentru care nu a mai jucat in niciun serial sau film timp de aproape 2 ani.

Acum, actrita are o relatie cu actorul Andre Goncalves, pe care l-a cunoscut in 2009, pe platourile de filmare de la "Camino das Indias".

Vezi mai multe imagini cu transformarea ei pe acasatv.ro.

related posts

Modifică setările cookies