Laura Cosoi le cere sfatul mamelor de pe internet: "Orice pont e binevenit!"


Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean se confruntă cu o dilemă de parenting. 


 Cei doi părinți vor pleaca în prima vacanță în trei și au emoții mari.  Va fi prima ieșire peste hotare pentru micuța Rita, în vârstă de 3 luni. Laura Cosoi li s-a destăinuit fanilor săi de pe internet, unde a cerut sfaturi din partea părinților.  

"Ne-am luat bilete pentru Franta, unde avem ca destinatie Nisa, iar apoi Nimes, un oras din sud, din regiunea Languedoc-Roussillonn, unde locuieste Roxana, sora lui Cosmin. Apoi ne-am propus să luăm TGV-ul și să mergem la Paris. Îți dai seama, suntem bucuroși că ne-am luat „inima-n dinți” să mergem în prima noastră vacanță peste granițe cu Rita. Viață noastră pare a-și fi intrat în normal. :)) 

Orice pont despre ce ar trebui să am în vedere când plec la drum cu copil așa mic e binevenit.

Trebuie să menționez că Rita a mai zburat cu avionul, la Iași, săptămâna trecută. Ce ar fi bine să știu în avans și ce anume să iau musai la mine?",  a scris Laura Cosoi pe blogul personal. 


 


Laura și Cosmin au devenit părinți în urmă cu 3 luni. Micuța Rita a fost botezată recent, într-un cadru de vis în Maramureș. 

Citește și: Adela Popescu și Andreea Ibacka fac concurs de burtici. Au pozat împreună și i-au provocat pe fani 
 

Laura și Cosmin sunt împreună de șase ani și căsătoriți de doi. Înainte să devină soț și soție, cei doi au fost buni prieteni. Ei doi se cunoșteau din copilărie și se pare lui Cosmin i-a trebuit mult timp ca s-o cucerească.  

 

Originar din Târgu Mureș, Cosmin Curticapean are afaceri în România, Germania și Austria. Soțul Laurei Cosoi are mai multe firme, unele dintre ele în domeniul comunicațiilor. "Îmi doresc foaret mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniștea." , spunea el în 2012. 

 


 

FULLSCREEN
Laura Cosoi le cere sfatul mamelor de pe internet: "Orice pont e binevenit!"
  • /

related posts

Modifică setările cookies