Laura Cosoi și-a îngrijorat fanii cu fotografiile din vacanță. Unde a pozat-o pe fetița ei: "Aoleo, să nu cadă în apă!


Laura Cosoi se află împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean și cu fetița lor în prima vacanță în străinătate, în noua formulă. 
 

Tag-uri: #Laura Cosoi

Lauar Cosoi a ales ca destinație de vacanță Franța, acolo unde locuiește sora lui Cosmin. Proaspăta mămică  a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din St Tropez care le-a atras atenția fanilor în mod special. În imagine, micuța Lara este în cărucior, pe un mal destul de abrupt, sub care se observă apa învolburată.   

Fanii care o urmăresc pe rețeaua de socializare au reacționat imediat. "Aoleo, să nu cada in apă !!!", "Mai, copii mari...:)))aveți grij[ de îngeraș!",  i-au transmis admiratorii Laurei.
 

 

A morning like this... ☺️ #happy #Rita #babygirl #parents #blessed #cotedazurfrance

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe


"Am făcut cea mai bună alegere alegând Franța drept destinație de vacanță!", a scris Laura pe Instagram, alături de o fotografie în care pare fericită și relaxată. 

 

 

Amour ❤️ #Rita

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe


Laura și Cosmin au devenit părinți în urmă cu 3 luni. Micuța Rita a fost botezată recent, într-un cadru de vis în Maramureș. 
 

Laura și Cosmin sunt împreună de șase ani și căsătoriți de doi. Înainte să devină soț și soție, cei doi au fost buni prieteni. Ei doi se cunoșteau din copilărie și se pare lui Cosmin i-a trebuit mult timp ca s-o cucerească.  

Originar din Târgu Mureș, Cosmin Curticapean are afaceri în România, Germania și Austria. Soțul Laurei Cosoi are mai multe firme, unele dintre ele în domeniul comunicațiilor. "Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniștea." , spunea el în 2012.

 

related posts