Laura Cosoi si Bogdan Boanta au reintrat in competitia “Bailando por un sueno International”


Laura Cosoi si Bogdan Boanta au reintrat in competitia “Bailando por un sueno International” in urma unui duel-surpriza decis de catre producatorii emisiunii. Dupa ce duminica trecuta fusesera eliminati din competitie, duminica aceasta, producatorii au decis ca Romania sa mai aiba o sansa in concurs.
 


Dupa ce reprezentanta Africii de Sud a decis sa iasa din concurs in urma neintelegerilor cu juriul si a notelor primite, producatorii au hotarat sa readuca in ring doua dintre perechile eliminate pana acum care sa se dueleze, iar in urma duelului, echipa castigatoare sa ramana in concurs.

Astfel, duminica seara, in urma duelului cu Columbia pe ritumuri de cha-cha, Romania a fost votata in unanimitate de catre juriu pentru a ramane in concurs. Regula spune ca perechea salvata din duelul de duminica sa ramana in competitie, dar sa intre automat si in urmatorul duel cu perechea care a inregistrat cel mai mic punctaj al serii. Astfel, Romania se afla din nou pe muchie de cutit duminica viitoare, de aceasta data cu Peru.

Citeste pe www.protv.ro mai multe detalii despre revenirea Laurei Cosoi in competitia Bailando por un sueno si vezi video cu dansurile de duminica.

related posts

Modifică setările cookies