Laura Cosoi, trup de supermodel in cele mai noi imagini din vacanta. Fotografiile de mii de like-uri


Laura Cosoi s-a intors de curand din Thailanda, unde a avut parte de o experienta de vis. Vedeta s-a bucurat de o vreme perfecta, de peisaje exotice si apa cristalina, dupa cum putem vedea pe pagina ei de Instagram.


Laura a povestit pe blogul ei despre peripetiile din Thailanda, ramanand fermecata de frumusetea peisajului. Vedeta si-a incantat fanii de pe Instagram cu imaginile publicate. Laura este posesoarea unei siluete perfecte.

 

O sa-mi fie dor ❤️ #thailand #asia #thailanddream #lifeontheisland

O fotografie postată de lauracosoi (@lauracosoi) pe


"Parul meu miroase a fragapini. Sunt cocotata in patul super comod din resortul Santhiya, unde ne-am cazat pe insula Koh Yao Yai. Sunt inconjurata de un baldachin alb, care ma fereste de tantari, dar nu si de cantecul naturii, mirosul marii sau umezeala tipica climei tropicale", a povestit Laura Cosoi.

 

Life on island ???????????? #traveling #kohyaoyai #discover #fun

O fotografie postată de lauracosoi (@lauracosoi) pe


Vedeta a fost la fel de incantata si de experienta culinara. "Aromata, picanta, surprinzatoare – cel putin pentru noi, europenii – si foarte sanatoasa, bucataria thailandeza este un spectacol in sine. Nu cred ca o sa ma satur vreodata sa o descopar si sa o savurez. Gusturile de curry, chili, usturoi si ierburi aromate proaspete innobileaza fiecare fel de mancare, de la cele de pe strada, pana la cele sofisticate servite in resorturi".

 

My view ???????????????? #phuket #thailand #summerinwinter #verticaltravel

O fotografie postată de lauracosoi (@lauracosoi) pe

Laura a fost incantata si de localnicii prietenosi. "Filozofia lor de viata este foarte sanatoasa si nu ne-ar face rau sa o adoptam, macar din cand in cand. Thailandezii sunt senini, prietenosi, iar pentru ei conteaza cel mai mult clipa prezenta, cea pe care o traiesc – nu trecutul si nici viitorul", a povestit vedeta.


 

#35 www.lauracosoi.com

O fotografie postată de lauracosoi (@lauracosoi) pe

related posts