Laurette: Este posibil sa-mi mai fac o operatie estetica dupa marirea de sani! VIDEO


Laurette si-a scos noii sani in lume. Perfecte.ro a intalnit-o pe focoasa mulatra la un aveniment monden, unde a venit mai decoltata ca niciodata! Acum are cu ce! Laurette spune ca nu exclude posibilitatea ca pe viitor sa isi mai faca operatii estetice. Deocamdata isi revine dupa marirea sanilor.


"Nu m-am schimbat de cand mi-am pus silicoane. Sunt aceeasi persoana, doar ca am devenit un pic mai voluminoasa in partea de sus. Este o operatie pe care mi-am dorit-o si am zis "De ce nu?" Daca putem sa apelam la astfel de artificii, de ce nu? Daca noi ne simtim bine, ce mai conteaza?", a spus Laurette.

Laurette nu exclude posibilitatea ca pe viitor sa se intoarca in cabinetul chirurgului estetician. "Momentan, incerc sa imi revin dupa interventie, pentru ca a fost o perioada cam grea pentru mine, pentru ca iti trebuie cam o saptamana sa iti revii dupa o astfel de operatie. Ai nevoie de cineva care sa fie alaturi de tine, mai ales in primele zile. Ma gandesc la o urmatoare operatie, nu zic nu...", spune Laurette.

related posts