Laurette: Prefer sa citesc o carte sau sa ma uit la tv decat sa merg in club! VIDEO


Laurette s-a facut fata de casa! A renuntat la viata de noapte din motive practice - daca nu doarme suficient, a doua zi nu mai este in stare de nimic. Laurette spune ca a devenit foarte selectiva in privinta evenimentelor la care este invitata. "As vrea sa merg la cat mai multe prezentari adevarate de moda - la Catalin Botezatu, Rita Muresan sau Liza Panait", ne-a marturisit Laurette.


"Nu am mai iesit in ultima vreme, iar atunci cand ies in club ma duc cu un motiv - fie defilez in vreo prezentare de moda, fie sunt gazda unui eveniment. Incerc sa imi aleg evenimentele la care sa particip. Resimt greu noptile pierdute, a doua zi e terminata pentru mine. Daca nu dorm o noapte, a doua zi nu mai pot face nimic, asa ca prefer sa stau in casa si sa ma uit la televizor sau sa citesc o carte. Nu vreau sa mai merg la tot felul de prezentari, as fi preferat sa merg la cat mai multe prezentari adevarate - Botezatu, Rita Muresan sau Liza Panait", ne-a marturisit Laurette.

Laurtte spune ca nu este innebunita dupa gatit si prefa sa manance in oras. "Mananc mai mult seara tarziu, cand vine iubitul meu acasa, pentru ca noi doi gatim impreuna si, el fiind plecat toata ziua, il astept sa vina si gatim seara. Nu tin o dieta speciala, dar de obicei mananc in oras si mai rar acasa. Nu neaparat ca nu imi place sa gatesc, mai gatesc si eu, dar mai rar. Luam cina, pranzul, in oras", spune Laurette.

related posts