Lavinia, ex Spicy: Poti avea succes si fara sa porti fuste scurte! EXCLUSIV


De cand nu ii mai este frica sa doarma singurica, pentru ca doarme alaturi de fotbalistul Ianis Zicu, Lavinia Parva, ex Spicy, se ocupa in liniste de cariera. Pregateste un single in colaborare cu Chris Mayer si Connect- R si vrea sa se impluna in showbizz si fara o imagine de bomba sexy.


"Am inceput sa inregistrez, merg in studio in fiecare zi, urmeaza sa scot un single la care lucreaza Chris Mayer si Connect-R. Ma rog la Dumnezeu sa fie cea mai buna piesa de pana acum", a povestit Lavinia, care are cele mai placute experiente in provincie. "Acolo oamenii ma respecta foarte mult si ma iubesc", spune cantareata.

Desi ea are o imagine de diva sexy, Lavinia crede ca poti reusi in showbizz si fara o imagine provocatoare. "Cu certitudine poti avea succes si fara sa porti fuste scurte. O femeie nu este neaparat sexy daca poarta o fusta scurta", crede Lavinia Parva.

Pentru inceputul de an, Lavinia a planuit o vacanta la schi...desi nu ii place frigul! "Imi place sa merg la schi, sa merg la patinoar, dar din pacate a trecut un an de cand nu am mai schiat, pentru ca nu am mai avut timp. Anul asta imi doresc foarte mult sa ajung in Italia la schi, dar nu pot sa schiez mai mult de o ora jumate pentru ca imi este frig si nu suport frigul", spune Lavinia Parva.

related posts