Lavinia ex Spicy revine cu un look nou si o atitudine sexy. Vezi transformarea spectaculoasa care te va surprinde VIDEO


Lavinia Parva nu se teme de concurenta de pe piata muzicala romanesca si revine cu un nou proiect cu care spera sa le ajunga din urma pe Inna si Alexandra Stan. Lavinia isi va lansa noul videoclip "Honey Boy" saptamana viitoare la MTV Romania.


Pentru relansarea sa in muzica, Lavinia Parva vine cu un concept original "She's Got Tomorrow". Pentru prima oara in Romania, un artist are parte de promovarea unui videoclip prin intermediul a doua episoade de tip scurt metraj. Serialul va continua cu alte serii de episoade inaintea fiecarui videoclip ale urmatoarelor single-uri. In asteptarea videoclipului „Honey Boy”, Lavinia a lansat Check Mate si The Pig.

Fii din nou sexy! Afla cum revii la masurile ideale dupa ce ai nascut

Lavinia a spus pentru perfecte.ro ca spera sa ajunga in curand pe urmele celor mai de succes cantarete din Romania, Inna si Alexandra Stan. " Din punctul meu de vedere, concurenta nu ar trebui sa existe atata timp cat fiecare artist isi creeaza propia identitate, atat prin muzica pe care o face, cat si prin imagine", spune Lavinia Parva.

Citeste si:

A acceptat sa faca dragoste cu un necunoscut si a mers spre dormitor. Nu i-a venit sa creada ce s-a intamplat acolo - Vezi VIDEO

Divortul anului e oficial. Suma incredibila pe care Tom Cruise este obligat sa o plateasca lui Katie Holmes

 

"De ani buni de zile, Romania este un punct de referinta in industria muzicala internationala. Datorita unor artisti care au adus rezultate neasteptate, mentionandu-le in principal pe Inna si Alexandra Stan, fiecare artist din Romania din acest moment are poarta deschisa spre succesul international", spune Lavinia Parva pentru perfecte.ro.

"She's got tomorrow" e un serial de scurt metraje care face parte din promovarea fiecarui single cu videoclip. Primele doua episoade "Check Mate" si "The Pig" sunt de altfel preludiul videoclipului "Honey Boy". Acesta este doar inceputul conceptului ce a fost gandit pe o lunga perioada de timp. Sunt sigura ca voi surprinde cu lucruri frumoase in continuare", mai spune Lavinia Parva.

Citeste si:

Poza care i-a innebunit pe barbati. Cum i-a facut Antonia pe fani sa suspine. Vezi detaliul care i-a incitat

Nu este un accident vestimentar. INNA a facut INTENTIONAT un pas gresit, cu vedere in cele mai adanci secrete ale ei. FOTO

related posts