Le face concurenta Selenei Gomez si lui Miley Cyrus. Noua pustoaica-minune din showbiz, spectacol total la plaja


Are 17 ani si starneste invidia tuturor: are o cariera muzicala de succes, parinti cu posibilitati materiale si momentan isi petrecere vacanta de iarna in Barbados. Ce mai! Tallia Storm le face concurenta Selenei Gomez si lui Miley Cyrus.


Cantareata de R&B si soul originara din Glasgow petrece cateva zile de vis in Barbados si se distreaza mai ceva ca milionarii, desi are doar 17 ani.

In urma cu putin timp, Tallia Storm a fost surprinsa de paparazzi pe plajele insorite intr-un costum de baie dintr-o piesa. Negru, cu inscriptia "This body for you", articolul i-a scos in evidenta silueta si a ajutat-o sa-si consolideze imaginea cool si dezinhibata.

Daca zilele trecuta tanara a fost surprinsa pe un yacht alaturi de parinti, de data aceasta ea s-a aratat independenta si s-a bucurat de razele soarelui si de la valurile oceanului pe cont propriu.

Tallia a fost descoperita la varsta de 13 ani, cand, in timpul unei vacante, a facut cunostinta cu partenerul lui Elton John. Aceasta i-a oferit un CD cu cateva piese si l-a rugat sa i-l dea artistului. Cand i-a ascutat vocea, sir Elton a fost cucerit si a invitat-o sa-i deschida concertele.

De atunci, bruneta este o mica vedeta in Marea Britanie, are albume, semneaza contracte de moda si, in curand, va lansa si o serie de carti. Pentru a-si incarca insa bateriile inainte de acest an aglomerat din punct de vedere profesional, ea a primit de la parintii care detin o firma de PR si regizeaza filme o excursie de lux in Barbados, unde paparazzi au urmarit-o si surprins-o cand se astepta mai putin. 

related posts

Modifică setările cookies