Le mai stii pe gemenele de la Indiggo? Vezi ce s-a intamplat cu ele dupa esecul de la America Are Talent


Gemenele Mihaela si Gabriela de la trupa Indiggo au fost, fara indoiala, unele dintre cele mai controversate prezente ale showbizz-ului romanesc. Renegate de propria tara si neapreciate la adevarata lor valoare, fetele au decis sa paraseasca Romania si sa isi incerce norocul in America.


Primul pas: show-ul America’s Got Talent. Lipsite de inhibitii si increzatoare in talentul lor, fetele de la Indiggo au pasit in fata juriului format, la vremea respectiva, din actorul David Hasselhoff (Baywatch), Piers Morgan (prezentator si jurnalist britanic) si Sharon Osbourne (sotia lui Ozzy Osbourne).

Vrei sa ai gemeni? Vezi 7 factori care influenteaza aparitia unei sarcini gemelare

Din nefericire pentru ele, cei trei specialisti nu le-au considerat suficient de bune pentru a merge in etapa urmatoare. Verdictul juriului de la America’s Got Talent nu le-a descurajat pe gemene insa, care s-au chinuit din rasputeri sa isi traiasca visul american.

Incetul cu incetul, cele doua au inceput sa ia roluri de figuratie in seriale sau filme si au convins un producator american ca au sanse sa dea lovitura si in industria muzicala, ele colaborand cu o serie de compozitori care au creatla un moment dat pentru Avril Lavigne sau Celine Dion.

Marea reusita a fetelor a fost faptul ca au fost incluse pe unul dintre albumele lui Kanye West cu un sampling pentru piesa Murder to Excellence, numit "La La La".

Piesa propusa de fete include pasaje din ritmurile pe care le asociem fetelor de la Capalna, iar videoclipul le ilustreaza pe cele doua dansand de mama focului pe un acoperis din New York.

Incurajate de micile reusite, fetele au pus la punct un spectacol de cabaret numit "Wicked clone", care, potrivit paginii lor personale de Wikipedia, le-a adus un contract pe loc cu Imagem Music. Niciun rezultat concret al acestei colaborari nu a fost facut public insa.

De cand sunt in America, fetele de la Indiggo nu s-au concentrat doar asupra muzicii, ci si auspra carierelor cinematografice. Cele doua se prezinta drept actrite si cantarete si au incercat chiar sa impuste un rol in celebra serie James Bond, auditiile lor home-made putand fi cu usurinta gasite pe canalul YouTube.

Nu in ultimul rand, artiste plurivalent dezvoltate, gemenele au vrut sa atace si lumea modei, lansand o colectie de haine.

In plus, Gabriela si Mihaela participa constant la evenimente mondene alaturi de producatori americani si staruri, si tin constant legatura cu admiratorii prin intermediul retelelor de socializare.

Cel mai recent mesaj postat de acestea a fost publicat in ziua de Paste, cand gemenele le-au urat o zi de sarbatoare frumoasa acelora care le urmaresc activitatea pe internet:

Ce parere ai despre fetele de la Indiggo? Iti mai aminteai de rateul lor de la America's Got Talent? VEZI MAI MULTE IMAGINI RECENTE CU ELE IN GALERIA FOTO.

related posts

Modifică setările cookies