Le mai stii pe surorile Ilie de la "Romanii au Talent"? Ce au ajuns sa faca dupa terminarea show-ului si cum s-au schimbat


Doua voci mari, doua talente de necontestat, o singura familie. Surorile Ilie au dat-o gata pe Andra in cea de-a teria editie a show-ului "Romanii au talent", care nu a putut sa nu le aprecieze talentul intr-ale muzicii.


Ce s-a intamplat insa cu cele doua fete talentate care au cucerit publicul cu vocile lor puternice si carisma de necontestat? Ei bine, fetele fac acum parte dintr-un nou show de talente numit "8 intr-o barca".

Din 9 octombrie, Titus Munteanu aduce saptamanal la TVR2 o emisiune cu tineri aflati la inceputul unei cariere artistice. In cadrul acestui program, ei au sansa sa devina artisti completi, sa devina celebri si, totodata, sa castige marele premiu de 10.000 de euro.

O noua "Scoala a vedetelor", emisiunea le ofera sansa celor 10 concurenti (8 titulari si 2 rezerve cu varste intre 16 si 23 de ani) sa invete de la profesionisti tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet, adica dans, canto, actorie, punere in scena, prezentare. In fiecare saptamana, ei au de indeplinit anumite sarcini, dau teste artistice si interpreteaza, individual sau in grup, diverse probe.

VEZI PRESTATIILE LOR SI CUM ARATA AICI.

Alaturi de Andreea si Francesca mai apar in show si Noni Ravan Ene, Andrada Popa, Evelyne Valcu sau Alma Boiangiu, toti copii-vedeta care au participat pana acum la o multime de concursuri de specialitate in sprenta de a deveni mari staruri.

Ce parere ai despre transformarea fetelor? Ti-au placut cand au participat la "Romanii au Talent"?

related posts

Modifică setările cookies