Este ratusca cea urata de la Hollywood, dar nu vrea un corp ca al modelelor Victoria's Secret. Cine e grasuta care nu vrea sa slabeasca


Nu este modelul clasic de vedeta de la Hollywood, insa a reusit sa se impuna ca o actrita talentata si nu numai. Anul trecut a fost nominalizata la Premiile Emmy la categoria cea mai buna actrita, cel mai bun regizor si cel mai bun scenariu si a castigat si doua Globuri de Aur - unul pentru serialul in care joaca si celalalt pentru prestatia sa.


Este vorba despre carismatica Lena Dunham, interpreta lui Hannah Horvath in serialul Girls, castigatorul Globului de Aur pentru cel mai bun serial de comedie. 

Foto: Lena Dunham ( a doua din dreapta)  si colegele sale din Girls

In ciuda faptului ca nu are tocmai dimensiuni de fotomodel si este considerata ratusca cea urata de la Hollywood, Lena Dunham nu s-a rusinat niciodata cu corpul sau. Dimpotriva, in mai multe episoade din "Girls", Lena apare dezbracata, aratandu-si celulita, sunculitele, colaceii si sanii mici si asimetrici.

Mai mult, Lena a aparut goala intr-un filmulet care a fost difuzat la decernarea premiile Emmy, mancand un tort in timp ce sta pe WC.

Lena a marturisit in revista Playboy, in al carei ultim numar apare (imbracata!), ca nici nu si-ar dori sa aiba un corp ca al modelelor Victoria's Secret.

"Cred ca daca as arata asa, ar trebui sa fac fata mai multor provocari ciudate. Nu cred ca mi-ar place. Nu vreau sa trec prin viata intrebandu-ma daca lumea vorbeste cu mine doar pentru ca am sani mari", a spus Lena Dunham.

related posts

Modifică setările cookies