Lenjerie intima pentru femei cu masura 44. Prezentarea in care modelele cu forme au demonstrat ca sunt femei fatale


Ne-am obisnuit sa vedem pe podiumurile marilor designeri modele foarte slabe defiland in haine create special pentru siluete XS. Un brand canadian a spart insa tiparele la New York Fashion Week.


Brand-ul "Addition Elle" a venit la Saptamana Modei de la New York cu un grup de modele plus-size care au impresionat cu aspectul lor sexy. Imbracate in lenjerie intima, vedetele plinute au demonstrat ca sunt femei fatale si ca le pot face concurenta cu brio colegelor lor "masura 0" din industrie.

Vedeta serii a fost Ashley Graham, modelul care nu doar ca a pasit pe catwalk, ci a si creat linia de lenjerie intima speciala pentru doamnele si domnisoarele voluptuoase. Tanara in varsta de 28 de ani a prezentat in fata publicului doua seturi ultra sexy si a gandit o multime de modele care le-au avantajat si pe celalalte modele.

Ashley e foarte cunoscuta in Statele Unite ale Americii dupa ce o reclama in care a aparut a fost interzisa pe motiv ca a fost exagerat de sexy. Reviste importante din lumea modei nu au considerat-o insa prea provocatoare si au semnat contracte pentru ca ea sa apara in editorialele lor. Vogue, Glamour, Harper’s Bazaar si Elle Quebec sunt doar cateva dintre publicatiile care au contactat-o, iar in ceea ce priveste brand-urile, Levi’s, Marina Rinaldi si Bloomingdale’s au vrut sa-si asocieze imaginea cu formele ei apetisante.

Colectia "Black Orchid" este sexy, senzuala, comoda si accesibila si va avea mare succes in randul femeilor, care se vor inghesui probabil sa achizitioneze articolele de lenjerie intima, indiferent de masura lor. Iata cateva dintre look-urile prezentate:

related posts

Modifică setările cookies