Letizia a Spaniei, aparitie ravasitoare la ultimul dineu oficial. Detaliul care le-a atras tuturor privirea


Cuplul regal spaniol a urat bun venit intr-o vizita oficiala celor doi conducatori ai Israelul. Bineinteles, atentia presei a fost atrasa de cele superba regina a Spaniei. 


Regina Letizia este atata de eleganta si frumoasa incat nu-ti poti lua ochii de la ea. Ea a fost din nou in centrul atentiei, la ultimul dineu oficial, pe care l-a dat impreuna cu Regele Felipe in cinstea omologilor din Israel. 

Letizia a aratat absolut fermecator in-un corset negru, din catifea si o fusta neagra, ampla, cu broderie argintie in partea de jos. Toata lumea a remarcat bratele super lucrate si silueta tonifiata a superbei regine a Spaniei, in varsta de 45 de ani. 


 

Caracterizata drept o persoana draguta, activa, spontana, Letizia Ortiz Rocasolano, nascuta la 15 septembrie 1972 la Oviedo, a improspatat imaginea familiei regale spaniole: "Dona Letizia i-a deschis mintea lui Don Felipe", ii spunea un membru al familiei sale biografului britanic Andrew Morton.

Letizia este o fashionista desavarsita Foarte eleganta, dar si moderna, ea este visul oricarei tinere. Letizia straluceste la fiecare aparitie si, ce e mai impresionant la ea, este ca indrazneste. Pana acum, doar printesei Diana isi iesea acest lucru.

 

related posts

Modifică setările cookies