Lil'Kim, complet transformata de operatiile estetice. Cum a ajuns sa arate celebra cantareata de rap


Cantareata de muzica rap Lil’ Kim s-a transformat, de-a lungul anilor, dintr-o femeie sexy, cu un corp invidiat, intr-o aparitie... bizara. Din cauza interventiilor la care s-a supus, artista e greu de recunoscut.


Fata de perioada ei de glorie, in care avea succes cu "Lady Marmelade", si debutul in showbiz, Lil' Kim pare o alta persoana. Cantareata de muzica rap a trecut printr-o serie de operatii estetice, iar la 42 de ani mai are doar cateva din trasaturile care au consacrat-o.

Drept dovada sta si cea mai recenta aparitia a sa la New York Fashion Week, unde a adoptat stilul stralucitor si epatant specific muzicienilor din industria hip hop. Imbracata in auriu, Lil'Kim nu a putut sa treaca neobservata de paparazzi.

Cu obrajii umflati, sugerand ca si-a facut implanturi in pometi, nasul vizibil mai mic si parul vopsit intr-un blond platinat, cantareata nici nu mai pare aceeasi persoana ca in videclipurile pe care le filma la inceputul anilor 2000. Iar cand vina vorba de silueta, corpul ei a suferit si el cateva modificari! 

Asemanata de carcotasi cu o vulpita, rapperita ignora insa comentariile negative care mai apar ocazional in presa la adresa ei si isi continua cariera, chiar daca la o scala mai redusa decat cea de acum cativa ani.

related posts

Modifică setările cookies