"Lila" din "Vacanta Mare" traieste o drama cumplita: "Cred ca am murit si nu imi dau seama!"


Mirela Stoian, care a devenit cunoscuta datorita rolului "Lila" din "Vacanta Mare" trece printr-o perioada foarte dificila. Actrita a declarat, intr-un interviu in exclusivitate pentru emisiunea WOWbiz a Kanal D, ca este somera de 5 ani de zile si ca nu reuseste sa obtina un job nicaieri.


Mirela a povestit ca "Lila", personajul care a facut-o celebra, paradoxal, i-a distrus si cariera, pentru ca dupa acest rol n-a mai putut obtine contracte in TV sau in lumea teatrului.

"Nu imi este dor de personajul Lila. Si din cauza, dar si datorita personajului am avut diverse experiente. M-am bucurat de celebritate, dar si de "greutatea" acestui nume. Am fost la o sedinta cu parintii si multi se uitau mirati la mine. Credeau ca nu stiu sa vorbesc articulat si ca sunt precum personajul. Daca nu mi-am gasit de munca in ultimii cinci ani este si faptul ca lumea m-a vazut ca pe acest personaj."

Desi recunoaste ca perioada "Vacanta Mare" din viata ei a fost una foarte buna, actrita povesteste ca a decazut foarte mult de atunci si ca acum apeleaza la cei dragi pentru a se intretine:

"Pe vremea cand lucram la Vacanta Mare aveam salarii foarte bune, am trait decent. Nu erau sume exorbitante, dovada ca stau in apartamentul pe care l-am luat cu sotul meu. Aveam niste bani pusi deoparte, nu foarte multi. Atunci imi faceam toate mofturile, faceam cadouri, nu m-am asteptat sa se termine atat de brusc. Apoi am incercat sa intru la un post de televiziune cu muzica etno, dar nu eram in domeniul meu. Nu stiam lumea si nici talent muzical nu aveam. Apoi am incercat sa imi castig traiul din teatru independent, dar s-a dus. Acum traiesc din ajutorul celor care ma iubesc si deplang de pe margine esecul meu. Sora si parintii ma ajuta. Mi-am plans de mila, am strigat de disperare. Stiu ca mai am multe de dat. Ma intreb deseori daca am murit si... nu -mi dau seama", a dezvaluit Mirela Stoian la WOWbiz.

related posts

Modifică setările cookies