Lili Sandu își dorește un copil. Cine e bărbatul cu care vrea să își întemeieze o familie


Lili Sandu le-a mărturisit fanilor că își dorește o familie alături de iubitul ei actual, Silviu Tolu.


Frumoasa cântăreață și actriță a mărturisit că, în ciuda reticenței pe care o avea până acum în privința căsătoriei, și-a schimbat părerea în momentul în care și-a dat seama că e nevoie de o familie pentru a crește un copil. 

Lili are o relație de trei ani cu Silviu Tolu, un fotomodel cu 12 ani mai tânăr, pe care l-a cunoscut în Statele Unite, acolo unde el locuiește de mai mulți ani.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar Silviu s-a oferit atunci să o ajute cu diverse contacte din industria artistică americană.

Frumoasa româncă a povestit într-un interviu mai vechi că Silviu a cucerit-o prin felul lui foarte simplu, nesofisticat de-a fi. Ea a povestit și cum, la un moment dat, toată lumea îi spunea că nu va funcționa o relație cu un bărbat cu 12 ani mai tânăr. 

Lili mai spunea atunci că s-a îndrăgostit de Silviu nu doar pentru că este un tânăr care arată bine, ci şi pentru că e un om foarte sincer. ,,În primul an al relaţiei noastre, Silviu îmi trimitea scrisori. Mi s-a părut un gest foarte drăguț. Și mai e ceva. Silviu este foarte onest. Cred că e foarte importat să vrei lângă tine un om care nu are o mască.”, spunea ea atunci. 

related posts

Modifică setările cookies